Ghid utilizare Seenow in care afli detalii despre Abonamente tv filme 2015 seriale.

Ghid de utilizare Seenow

Care sunt cerintele tehnice minime pentru functionarea serviciului?

PC

Pentru a accesa Seenow pe PC sunt necesare urmatoarele dotari tehnice minime: Pentium 4 2 Ghz, 2GB RAM, placa video cu accelerator grafic, placa de sunet, sistem de operare Windows XP sau MacIntosh, browser de Internet Explorer 8,Safari 5 Mac, Mozilla Firefox 3.6.10, Google Chrome 9 sau Opera 10, cea mai recenta versiune de Adobe Flash.

iPhone si iPad

Aplicatiile Seenow pentru iPhone si iPad sunt disponibile gratuit in Apple AppStore. Pentru a le descarca, trebuie sa intri in AppStore si sa cauti Seenow for iPhone sau Seenow for iPad, in functie de dispozitivul pe care il folosesti. Dupa descarcarea aplicatiei, te poti autentifica cu datele tale de cont sau poti folosi serviciul fara a avea un cont Seenow, prin intermediul contului tau iTunes.

Pentru iPhone sau iPad, serviciul Seenow este compatibil cu IOS 4.0 sau versiuni mai noi.

Android

Aplicatiile Seenow pentru smartphones si tablete Android sunt disponibile gratuit in Google Play.
Pentru descarcare trebuie sa intri in Google Play si sa cauti Seenow for Smartphones sau Seenow for Tablets, in functie de dispozitivul pe care il folosesti. Dupa accesarea aplicatiei, iti poti crea un cont sau te poti autentifica cu datele contului tau deja existent pentru a beneficia de abonamentele active si de creditul disponibil in cont.
Pentru smartphones Android serviciul Seenow este compatibil cu Android 2.3 sau versiuni mai noi.
Pentru tablete Android serviciul Seenow este compatibil cu Android 3.0 sau versiuni mai noi.

Important: Din cauza diversitatii dispozitivelor si a modificarilor aduse in sistemul de operare original de fiecare producator de terminale care folosesc sistemul de operare Android, nu putem garanta functionarea aplicatiei pe toate dispozitivele disponibile in piata. Echipa de cercetare si dezvoltare tehnica Seenow depune constant eforturi si realizeaza permanent teste pentru ca Seenow sa functioneze pe o plaja cat mai mare de dispozitive Android.

Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului tau cu serviciul Seenow, te sfatuim sa testezi functionalitatea accesand continutul gratuit din Freezone inainte de a te abona.

* Daca ai un cont Seenow il poti folosi pentru oricare din platformele pe care este disponibil.

Windows

Aplicatiile Seenow pentru smartphones si tablete dotate cu sistem de operare Windows 8 sunt disponibile gratuit in Windows Store.Pentru descarcare trebuie sa intri in Windows Store si sa cauti aplicatia Seenow. Dupa accesarea aplicatiei, iti poti crea un cont sau te poti autentifica cu datele contului tau deja existent pentru a beneficia de abonamentele active si de creditul disponibil in cont.

Smart TV

Aplicatia Seenow pentru Samsung Smart TV este deja instalata si disponibila in bara de aplicatii favorite pe toate modelele de televizoare sau dispozitive blu-ray smart din generatiile 2012 si 2013 iar pe cele din generatia 2011 se instaleaza automat la accesarea interfetei Smart Hub si rularea update-ului de sistem.
Pentru a accesa Seenow pe Samsung Smart TV televizorul trebuie sa fie conectat la internet, prin wireless sau prin cablu. Dupa accesarea aplicatiei, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica cu datele contului tau deja existent pentru a beneficia de abonamentele active si de creditul disponibil in cont.

Aplicatia Seenow pentru LG Smart TV este disponibila pentru gama 2012 si 2013.

Aplicatia Seenow pentru Philips Smart TV este disponibila pentru gamele 2012 2014. Pentru versiunea 2014, modelele cu sistem de operare Android sunt de asemenea compatibile cu aplicatia Seenow.

Google Chromecast

Chromecast este un dispozitiv de streaming video oferit de Google care se conecteaza la portul HDMI al televizoarelor si permite vizionarea continutului video din aplicatiile care ofera acces la continut video, direct pe televizor, indiferent daca acesta este sau nu smart. Pentru a putea conecta device-ul mobil de pe care accesezi Seenow la un dispozitiv Chromecast trebuie sa te afli in aceeasi retea wi-fi. Accesand iconita specifica disponibila in bara de meniu a aplicatiei Seenow, are loc conectarea si poate incepe transferul continutul accesat in aplicatie catre televizorul tau. Odata transferat continutul video catre TV, utilizatorul poate utiliza smartphone-ul sau tableta pentru orice alte activitati in paralel cu vizionarea canalului TV sau a filmului preferat pe ecranul mare al televizorului din living.

Conexiune de internet

Pentru a rula continutul video in calitate inalta, conexiunea la internet trebuie sa aiba o viteza minima de 2 Mb/s pentru conexiuni de internet fixe sau wi-fi (4Mb este recomandarea in cazul utilizarii serviciului pe Smart TV).

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site acceptati modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe informatii aici